anettes blog – on the road

refugees and migrants telling their stories

REFUGEE CRISIS: A STORY IN PICTURES

2 kommentarer

Everyday new refugees arrive on the island of Kos, Greece. The last days the amount have increased with up to 600 people. Refugees from Syria and Irak, migrants from Pakistan and Africa, last night lost of people arrived from Afghanistan.

 

Forfatter: Flugtens ansigt

Jeg er freelancejournalist og fornylig gået på efterløn. Det har givet livet nye muligheder. Somrene tilbringer jeg på smukke Bornholm. Vintrene et sted ude i verden: Marokko, grænselandet mellem Thailand og Myanmar, Bali, Borneo eller et sted i Europa. Netop nu står Europa over for en af sine største flygtningekriser, og jeg vil bruge efteråret og vinteren 2015/16 til at sætte ansigter på denne humanitære tragedie. Jeg vil rejse i Grækenland, hvor mange flygtninge og immigranter første gang sætter foden på europæisk jord, og jeg vil senere tage til Jordan, et af de nærområder, der huser rigtig mange syriske krigsflygtninge.

2 thoughts on “REFUGEE CRISIS: A STORY IN PICTURES

  1. Hej Anette, det er frygtelige ting du oplever, hvordan kan du holde det ud, du er virkelig en sej kvinde og det er godt at du skriver om de uhyggelige ting der foregår, jeg håber virkelig at der er nogen der gør noget ved det. Pøj pøj fremover, håber du oplever nogle gode tider også.
    Knus Poul

    Like

    • Kære Poul, tak for de fine ord. Der er heldigvis også gode ting hernede, og så kan jeg jo godt lide at skrive og fotografere. Bliver her til onsdag i næste uge, hvis færgen ellers sejler, så tager jeg til Athen. Kan se du har været på Skype. Det kunne være hyggeligt, men lige nu er her så mange mennesker, at nettet er meget svagt. Derfor keg sidder og skriver nu klokken seks om morgenen. Knus

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.