anettes blog – on the road

refugees and migrants telling their stories

ANARKISTISKE ATHEN

2 kommentarer

Ingen tvivl. Athen må være en af de mest farverige byer i Europa. Byens meget aktive anarkistmiljø har været aktive med penslerne. Der er bare grafitti overalt. I skolegårde. På huse. Metrostationerne er fyldt med grafitti. Når de handlende om aftenen trækker skodderne ned for butikkerne er gaderne på en gang fyldt med farver. Noget er fantastiske malerier. Andet er ikke meget mere end streger.

img_6989

 

2016-09-15-13-35-17

 

 

2016-09-15-13-36-56-2

 

img_6392

 

img_6998

 

Processed with Snapseed.

 

Processed with Snapseed.

 

img_6451

Forfatter: Flugtens ansigt

Jeg er freelancejournalist og fornylig gået på efterløn. Det har givet livet nye muligheder. Somrene tilbringer jeg på smukke Bornholm. Vintrene et sted ude i verden: Marokko, grænselandet mellem Thailand og Myanmar, Bali, Borneo eller et sted i Europa. Netop nu står Europa over for en af sine største flygtningekriser, og jeg vil bruge efteråret og vinteren 2015/16 til at sætte ansigter på denne humanitære tragedie. Jeg vil rejse i Grækenland, hvor mange flygtninge og immigranter første gang sætter foden på europæisk jord, og jeg vil senere tage til Jordan, et af de nærområder, der huser rigtig mange syriske krigsflygtninge.

2 thoughts on “ANARKISTISKE ATHEN

  1. Pingback: Det hele er noget lort, men vi maler ikke byen sort – ANARKI! | SORTE FANE BLOG

  2. Pingback: Krönika 20-21/4 2017. Det anarkistiska Athen. | Konst & Politik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.